Nyheter

Folkets Park

FÅGELFORS

Här hittar du nyheter, och kanske lite skvaller, när det finns.

Så, välkommen tillbaka hit igen.

 

 

2017-05-27

 

Folkparksfesten med Lasse Stefanz var väbesökt och det tycktes vara uppkattat att ha dem tillbaka hos oss. Stort tack till alla inblandade: besökare, er som jobbade och musikerna givetvis.

 

 

 

 

2017-05-03

 

Vi har haft styrelsemöte, och val av ny styrelse.

 

2017 Års styrelse ser ut som följer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-05-01

 

Kan man låta bli att gilla Frontback?

 

2016 gästade Brolle, Charlotte Perelli och Boppers vår vacka folkets park. Tävlingen Årets Rockröst som Folkets Hus & Parker delade ut avgjordes och vinnaren var Anlo Front.

 

2017 gästar hon och hennes band Frontback oss. I bandet hittar vi, förutom Anlo på sång och gitarr, Axel Graneskog på körsång och gitarr, Jonas Persson på körsång, gitarr och bas samt Koffe Stridh på körsång och trummor.

 

Frontback har i rätt många år varit ute och slitit på olika ställen, festivaler och i musiktävlingar. 2008 kom de på en 4:e plats i tävlingen Rockkarusellen där 250 band var med och stred om finalplatserna. 2012 vann de tävlingen Challenge 57. De har gett ut en handfull singlar och 2 album.

 

Nu har vi lyckats få bandet att komma och ge Fålgelfors Folkets parks publik den härliga liveshow och "old-school" hårdrock de alltid levererar.

 

Frontback släppte sitt senaste album 13 januari -17 och man kan ju misstänka att de valde just den fredagen för att utmana ödet. På sitt releseparty 27 januari på Rebel Live i Malmö fick publiken att jubla och busvissla inta bara av musiken utan också av Anlos sätt att skrika Malmö.

Uppträdandet uppmärksammades och lovordades i den världstäckande nättidningen metal-rules.com och fotades av Helenas Foto och av Karolina Vohnsen/Rocking photoart, vilka båda också jobbar med att fota för svenska rocktidningar på nätet. Rebel Live i Malmö har inte ångrat en sekund att de samarbetade med Frontback om skvallret stämmer.

2017 ser ut att bli ett fullbokat år för bandet.